ВЕЛИКА ПЛАНА: Улица Милоша Обилића данас, после 60 година чекања, добила асфалт

Пише: Душан Марић

Данас је у Великој Плани асфалтирана улица Милоша Обилића.

Радове је извело Предузеће за путеве из Пожаревца.

-Иако је ванредно стање, ми настојимо да у року или бар што пре завршимо уговорне обавезе које имамо према општини Велика Плана, која је инвеститор. Наравно, радове изводимо водећи рачуна о здрављу наших радника, уз поштовање мера заштите које је прописала држава – кажу у ПЗП „Пожаревац“.

Средства за асфалтирање обезбедила је Општина Велика Плана.

– Улица Милоша Обилића је једна од старијих улица у граду, мислим да постоји шест деценија. Ваздушне линије је удаљена 300 метара од центра града. Данас смо асфалтирали глави деo улице, седеће године ћемо и њена два мања крака. Можете замислити радост људи. Дуже од пола века чекају асфалт а добили су га у овако ванредним околностима, кад цела планета, па и наша земља, воде тешку битку са пандемијом грипа. Данас је асфалтирана  – каже Срећко Раденовић, одборник у Скупштини општине и председник Савета за стамбено-комунална питања.

Раденовић, са нескривеним поносом, најављује да ће сутра у Великој Плани бити асфалтиране још четири улице.

-Део опозиције чак и ову ванредну ситуацију користи за ширење лажи о лошем стању у Србији и Великој Плани, о лошој власти. Овакви резултати су најбољи одговор на ту кампању. Улице које асфалтирамо и зграде које реновирамо су ту а од њихових лажи остаће само магла – каже Раденовић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *