ДАНАС АСФАЛТИРАНА УЛ. РАДОМИРА ПЕТРОВИЋА У МАРКОВЦУ: Сутра ново асфалтирање у Доњој Ливадици

У Великој Плани су настављени радови на обнови путне мреже.

Данас је у Марковцу новим асфалтом пресвучена половина улице Радомира Петровића, саобраћајнице која центар села повезује са регионалним путем Велика Плана – Лапово.

-Асфалтирали смо око 550 метара, од центра до надомак Цркве светог пророка Илије. Недостаје нам још 70 метара до цркве и мораћемо некако наћи средства да и то завршимо. Вредност радова је 3.240.000 динара а средства је обезбедила општина – каже Милош Вељковић, члан Савета МЗ у Марковцу.

Радове је извело предузећа „Шумадијапут“ из Београда.

Професор Саша Станојевић, директор ОШ „Други шумадијски одред“ и кандидат за одборника на предстојећим изборима подсећа да је пре месец и по дана у овом селу асфалтирана Улица Драгана Петровића и део Улице 7. јула.

-Ово је шеста улица која је у Марковцу урађена у последњих неколико година. Асфалтирали смо четири улице које нису имале асфалт а у две смо коловоз пресвукли новим слојем асфалта.

Сутра ће бити асфалтирана Моравска улица у Доњој Ливадици.

-Сутрашње асфалтирање ћемо искористити да у Улици Николе Тесле, коју смо асфалтирали пре неколико дана, продужимо нови асфалт до Цркве светог пророка Јелисeја – каже Драган Цветковић, члан Општинског већа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *