ВЕЛИКА ПЛАНА: Асфалтиране још три улице, ускоро отварање новог вртића

Локална власт у Великој Плани и у другој половини маја наставља са обимним радовима на уређењу градских и сеоских саобраћајница.

У последњих десетак дана асфалтиране су још три улице.

Први пут асфалт су добили становници Улица Петра Бојовића, Радничке и Улице Кнегиње Милице.

„Само ћорав не види колико се у последњих неколико година ради и гради у Великој Плани, колико се град мења на боље. Асфалтирају се улице, реконструишу сви јавни објекти. Ја сам возач, пропутовао сам пола света и знам колико је важно улагати у добре путеве. А то ова власт ради. И на нивоу републике и ови наши у Великој Плани, на челу са Матковићем. Претходне власти су обећавале, ова обећава и испуњава обећања. Људи раде, треба их подржати. Без обзира из које су странке “,  каже Мирко Маслаћ из Улице Кнегиње  Милице.

У току је сређивање простора код споменика српским борцима који су погинули у отаџбинским ратовима од 1990. до 1999. године и паркинг простора у Улици Милета Арсића Пачина.

„Ових дана, заменили смо асфалт на кружној саобраћајници испред Дома здравља, асфалтирали приступни пут до школе у Доњој Ливадици и двориште основне школе у Милошевцу“, каже Бранко Опачић, помоћник председника општине Велика Плана.

Игор Матковић, председник општине Велика Плана, истиче да се на подручју општине „предвиђеним темпом“ одвијају и други „бројни грађевински радови“.

„Од почетка марта асфалтирали смо тридесетак улица али то је само мали део оног што смо урадили и што радимо. У току су завршни радови на сређивању дворишта нове зграде вртића, после којих ће објекат напокон бити отворен и примити стотину наше деце. Завршавамо реконструкцију крила зграде Општине а очекујемо да ће до краја јуна бити завршени и радови на поплочавању градског базена. Својски се трудимо да побољшамо услове живота у нашој општини. На савест грађанима остављамо да процене колико смо урадили ми а колико они пре нас и да свој суд искажу 21. јуна. Знам да ће поверење поново поклонити СНС а ми ћемо са своје стране учинити све да оправдамо поверење“, наглашава председник општине Велика Плана.

У Великој Плани и околним селима настављају и са подузимањем мера на повећању безбедности саобраћаја, посебно у близини школа.

„Само у последњих седам дана поставили смо електронске успориваче саобраћаја у Бресју, Крњеву и насељу Караула“, каже Жељко Рајић, заменик председника општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *