У СТАРОМ СЕЛУ ПОЧЕО 21. МАЕКС – Фестивал мале експерименталне сцене

Пише: Душан Марић

У Дому културе „Влада Марјановић“ у Старом Селу код Велике Плане у току је 21. по реду Фестивал мале експерименталне сцене.

Вечерас је на програму видео пројекција представе „Камен за под главу“, Милице Новаковић,  у извођењу Театра Ресава, Центра за културу „Свети Стефан, деспот српски“ из Деспотовца. Почетак пројекције је у 20 часова.

У среду 9. септембра, у исто време, на програму је представа „Шта је собар видео“, Градског позоришта из Смедеревске Паланке.

Дан касније биће представљено позориште „Миливоје Живановић“ Центра за културу у Пожаревцу, представом Небојше Ромчевића „Уморни“.

Фестивал се завршава у петак 11. септембра видео пројекцијом представе „Брод љубави“ Небојше Ромчевића, у извођењу Народног позоришта из Ниша. И обе ове представе на програму су од 20 часова.

Синоћ су гледаоци могли да уживају у „Девојци модре косе“ Виде Огњеновић у извођењу позоришта Центра за културу Масука  у Великој Плани а дан раније фестивал су отворили глумци домаћина ове манифестације из Старог Села „Народним послаником“ Бранислава Нушића, у режији Дејана Цицмиловића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *