БРУКА СУПРУГЕ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Након парастоса у Храму светог Саве објавила селфи из кафића

Пише: Душан Марић

Од кад је пре три године, на данашњи дан, убијен Оливер Ивановић, јавност не престаје да заокупља (не)проналажење његовог убице али и понашање његове невенчане супруге Миленe Поповић.

Део јавности је оптужује да се понаша непримерено – да на једној страни, посебно кад то служи њеној промоцији и остваривању користи, глуми уцвељену удовица а на другој се повремено понаша као каква естрадна личност.

Ивановићева као да се труди да им појединим поступцима да за право.

Низу примера свог дискутабилног понашања данас је придодала још један, који је дегутантан.

Јутрос, у 8 сати и 15 минута, у Храму светог Саве, највећој српској светињи, одржан је парастос Оливеру Ивановићу. Истом су присуствовали предеседник Владе Србије Ана Брнабић и још неки државни званичници.

Након што је парастос завршен (надам се да није за време истог?!) а она дала изјаву телевизији, Поповићева је на Инстаграму објавила фотографију из Храма на којој она и њен малолетни син пале свећу. Дирљива слика жене која је остала без супруга и детета које је остало без оца.

Међутим, само сат времена касније госпођа је објавила видео селфи из из кафића на којем су она и њена другарица. С обзиром да је и на фотографији и на снимку у истој белој кошуљи, намеће се закључак да је Поповићева право са парастоса отишла у кафић.

На једној страни, давањем парастоса у Храму светог Саве и присуством председника владе, држава показује изузетно поштовање према њеном убијеном супругу. Какво се не исказује ни много, много заслужнијим, грађанима и политичарима. На другој страни, објављивањем селфија из кафића само сат времена касније, Милена Поповић  (мада се годинама представљала као Милена Ивановић Поповић, то име јој стоји и на Инстаграм налогу, чињеница је да јој Оливер Ивановић, који се није развео од прве жене, никад није „дао“ своје презиме) исказује мањак поштовања не само према том државном чину већ, по мом дубоком уверењу, и према убијеном супругу.

Да ли је могуће да није свесна да је у питању неукус? Да ли је могуће да у својој самозаљубљености и потреби да се фотографише и своје фотографије качи по друштвеним мрежама није могла да се стрпи ни један једини дан? Побогу, па то је само двадесетак сати. Да ли је могуће да се ни неколико сати након објављивања није нашао нико да јој да савет да обрише поменуту објаву?

Све ово изгледа још неукусније ако се има у виду чињеница да је дотична госпођа посланик у Народној скупштини Републике Србије. Мада би се по садржају њеног налога на Инстаграму пре могло закључити да је у питању манекен модне индустрије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *