ОВО ЈЕ ВЕЋА НЕВОЉА ОД ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Гордана Чомић најављује закон о „истополним заједницама“

Пише: Душан Марић

У време кад се земља буквално тресе због обрачуна са мафијашким кланом Веље Невоље, над Србијом се надвија још једна невоља. Много већа и опаснија од поменутог слинавог психопате, његових надрогираних убица и њихових покровитеља и саучесника – гангстера из највиших полицијских и државних структура. И по државу, и по нацију, и по председника Александра Вучића и његову власт.

Гордана Чомић, политичар опште праксе за све што је по вољи Запада, најавила је да ће се у скупштинској процедури ускоро наћи закон о „истополним заједницама“. Што је друго име за истополне бракове. Али, ма колико бахати, распомамљени и опијени влашћу, Чомићка и њени моћни покровитељи, од Брисела до председника Владе Србије Ане Брнабић, још увек немају куражи да озакоњење везе између мушкарца и мушкарца, односно жене и жене, назову правим именом. Браком. И да Србију тресну песницом у лице.  Већ иду латински лукаво. Корак по корак. Да се Власи не досете и не препознају диверзију која им се припрема. Морални Чернобил.

Диверзију чији је циљ да прво обесмисли а затим разори  српску породицу. Да српско традиционално друштво пошаље на отпад историје. Са крајњим циљем да разори Србију. И српску нацију. Којој је, уз језик, косовски мит и Српску православну цркву,  традиција главна духовна вертикала. Један од четири стуба на којима почива и која су јој помогла да биолошки преживи пет векова турског ропства и да у њима не изгуби свој идентитет. Наравно, план је да се у том пакету у прошлост пошаљу и Александар Вучић и његова власт. Зато што, уз сву коперативност и спремност на уступке, ипак нису спремни да пређу црвену линију издаје и претварања Србије у банана државу. Која се добровољно, без икакве накнаде, одриче дела своје територије и свог суверенитета.

Да је ђаво оденео шалу видело се још кад је актуелна председница владе почела да злоупотребљава своју функцију ради промоције своје сексуалне орјентације. Подсетићу на само неколико примера. Учешће на парадама педера и лезбејки са својом лепом љубавницом. Или како већ да је назовем. Путовања са истом државним авионом на утакмице у Турску и Луксембург. Присуствовање њене љубавнице разговорима са педерским паром који води Луксембург. У међувремену је своју сексуалну склоност ка женама промовисала и у Скупштини Србије, јадно и ласцивно коментаришући једну парламентарну расправу између Синише Малог и Бошка Обрадовића.

Уследио је циркус са њеним лажним „родитељством“, у којем она није ни лук јела, ни лук мирисала. При чему није јасно да ли се премијерка у истом појављује у улози оца или медијског промотера. Поводом тог догађаја, а према извештају BBC од 19. фебруаа 2019. године,  у кабинету госпође Брнабић су дописнику агенције АФП „са поносом“ изјавили следеће: „Ана Брнабић је једна од првих премијерки чија се партнерка породила док је она на функцији и прва на свету чија се партнерка породила у истополном пару“. Као да смо постали прваци света у фудбалу. Монтевидео бог те видео.

Две деценије након што је, захваљујући клошарији ДОС-а, идеолошкој и пословној сабраћи Ане Брнабић, са којима и данас, иза леђа Вучићу, дели и идеологију и уносне послове преко НАЛЕД-а и сличних пројеката, постала прва држава у новијој историји која је свог председника (Слободана Милошевића) изручила да му суди неки страни суд (суд НАТО пакта у Хагу), Србија светог Саве, и патријарха Павла постала је прва држава у свету која за премијера има лезбејку „чија се партнерка породила у истополном браку“. Чега се паметан стиди, будала са тиме поноси.

Сад у званичној најави имамо претпоследњи корак до озакоњења истополних бракова: проглашење „истополних заједница“. Озакоњење породичне заједнице Лазара са Милошем и Милице са Симонидом. Практично, озакоњење могућности да Станоје може да испроси Радоја, Милоје Драгоја а Анђа Јевросиму. Некад су очеви са поносом купили сватове да иду сину по невесту. Чомићка, Брнабићка и све то богохулно друштво очигледно навијају да у будућности очеви кићене сватове купе зато да би ишли сину по – младожењу.

И све то у време кад Србија, владајућа странка и председник државе имају озбиљан проблем да се обрачунају са мафијашком хоботницом, да открију докле све сежу њени пипци и покушају да их одсеку, пре него што их она са собом повуче на дно. И још озбиљнији проблем да санирају политичку (и не само политичку) штету која им је нанета. Ако председник Србије и његови сарадници, при чему мислим на оне сараднике који су са њим због Србије а не због увозних контигената и других милионских послова, онда су они у још већем проблему него што се то чини.

Понављам оно на шта сам упозорио пре два месеца. Србија и Вучић су у тешкој ситуацији. Посебно после Бајденове победе и експлозије пандемије короне. Држава води тешку битку да обузда заразу и сачува економију.  Притисци са Запада, посебно због Косова и Републике Српске, све су већи, реална помоћ Русије све мања.  У Црној Гори и Српској још увек трају изборни и послеизборни потреси. Народ је напет и исфрустриран…пре свега због смањења личних и породичних прихода, страха од болести и мера ограничења у циљу њеног сузбијања.

У таквој ситуацији, само неко ко не мисли добро ни Вучићу, ни Србији, је могао да дође на идеју о озакоњењу „истополних заједница“ овог пролећа. Неко ко не размишља да тим гурањем прста у око већини грађана Србије, може да изазове окидач народног незадовољства. Које Вучића и СНС може коштати губитка власти. Јер не треба гајити илузије да ће, ако такав закон буде усвојен, читава армија десничарских странака, странчица, покрета и удружења позвати народ на уличне протесте. И у тим протестима ће им се придружити све што је против Вучића, без обзира на страначку и идеолошку припадност.

Или је том неком баш то и циљ? Да о једном трошку реши и питање истополних бракова и питање рушења Вучића са власти. Тројанци, чувајте се Данајаца и кад вам дарове доносе. Вучићу, чувај се Гордане Чомић и кад ти даје легитимитет изборима.

Председник Србије Слободан Милошевић је у Хаг, са лисицама на рукама, изручен  на највећи српски национални празник Видовдан. Надам се да Гордана Чомић и Ана Брнабић не планирају да закон о истополним заједницама буде усвојен баш на тај дан.

Запад и досовске снаге су више пута показале да националну и традиционалну Србију није довољно само ударити, већ је и јавно понизити.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *