ВЕЛИКО ОРАШЈЕ: Новогодишња представа и пакетићи за децу

Поводом Српске Нове године данас је у Великом Орашју код Велике Плане, у згради основне школе „Карађорђе“ организован пригодан програм за децу предшколског узраста, која су рођена од 2015. до 2020. године.

 

У првом делу програма деца и њихови родитељи уживали су у позоришној представи „Снежна краљица“, Ханса Кристијана Андерсена,  у извођењу глумаца путујућег позориштанцета Кофер театра у Београду Ане Павловић, Александре Рукавине и Николе Симића.

Након што су деца уживала у дочаравању бајке чији су главни јунаци Герда, Кај, Снежна краљица, Летња вила и Вилењак Цветко, Никола Симић је обучен у Деда Мраза раздраганој деци поделио новогодишње пакетиће.

Пакетиће, који су поклон Месне заједнице Велико Орашје и чланова Српске напредне странке из овог места, примило је седамдесеторо малишана.

-Желели смо да деци улепшамо овај радосни дан и видим да су и деца и родитељи задовољни. Треба нам што више радости, што више топлине, што више дружења. Посебно деци и посебно у ова времена, кад због епидемије короне и све веће зависности од компјутера и игрица на мобилним телефонима, чак и најмлађи постају све више отуђени – каже Кристина Здравковић, члан Савета МЗ Велико Орашје.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *