НОВАК ЂОКОВИЋ ДЕЦИ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ: 7.000.000 за опремање вртића

Фондација најбољег светског тенисера Новака Ђоковића уложића седам милиона динара у предшколске установе у Великој Плани.

Средства ће бити искоришћена за набавку намештаја, опреме и дидактичког материјала. Избор добављача опреме извршиће фондација.

Уговор о овој инвестицији фондација је потписала са Општином Велика Плана, предшколском установом „Дечије царство“ и Министарством просвете, науке и технолошког развоја.

Намештај, опрема и дидактички материјал биће постављени у две собе у вртићу „Љубичица“ у Великом Орашју и једној соби у вртићу „Печурка“ у Бресју.

Општина се обавезала да у пројекту учествује са 600.000 динара. Тај новац ће бити искоришћено за постављање електроинсталација, набавку котла за гас и прикључење на гасоводну мрежу у две собе предшколске установе у Великом Орашју, као и за финансирање повезивања система за грејање и монтажу радијатора.

По уговору, Општина  те послове треба да заврши до 1. маја.

Фондација Новак Ђоковић треба да намештај, опрему и дидактички материјал инсталира најкасније до краја маја а објекти ће бити спремни за коришћење најкасније до краја јуна ове године.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *