ВЕЛИКА ПЛАНА: Асфалтирано још седам километара градских и сеоских улица

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА НАСТАВЉА СЕ У ПОНЕДЕЉАК

Јучерашњим пресвлачењем новим асфалтом Булевара Краља Александра, на деоници дугој око 700 метара, од Улице Момира Гајића до Балканске, у општини Велика Плана настављени су радови на асфалтирању градских и сеоских саобраћајница.

Осим ове, у Великој Плани нови слој асфалта постављен је у делу улица Косовска и 7. јулa а завршена је и претпрошле године започета замена дотрајалог асфалта у Власинској улици.

Стари асфалтни коловоз замењен је новим и на путу који од регионалног пута Велика Плана – Доња Ливадица – Жабари води до Велике Мораве и недовршеног ресторана „Воденица“.

У највећем плањанском селу Лозовику први пут асфалт је добила Доситејева улица, у дужини од пола километра, док је у Улици ЈНА замењен део старог коловоза.

Доња Ливадица је добила нови асфалт у Улици ЈНА, на деоници дугој 450 метара, док је на отприлике истој дужини замењен асфалт у Карађорђевој улици у Ракинцу.

Пре неколико дана свој први асфалт добила је и Улица 1. децембра у Бресју.

На деоницама дугим по неколико стотина метара асфалт је замењен  у улицама Другог шумадијског одреда и 7. јула у Марковцу и Владе Марјановића у Старом Селу, док је у главној улици у Радовању, која носи име Цара Лазара, новим слојем асфалта пресвучена деоница дуга око пола километра.  У Улици пролетерских бригада у Крњеву јесенас је асфалтирано око 400 а пре десетак дана још скоро 600 метара пута.

Разлога за задовољство имају и људи који живе у Задругарској улици у Милошевцу и Улици Бране Радосављевића у Крњеву,  јер су њихове улице асфалтиране први пут.

Укупно, у последња три месеца у општини Велика Плана први пут је асфалтирано или је добило нови асфалт седам километара градских и сеоских улица.

Већ у понедељак на реду су нова асфалтирањa.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *