ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ: Напредњаци убацили у пету брзину, остале странке још увек пландују

Истраживања јавног мнења показују да ће Александар Вучић и посланичка листа СНС у Великој Плани забележити још једну убедљиву победу.

   

Која је потпуно очекивана. На једној страни су добри резултати које је привреда Србије и Велике Плане остварила последњих година, на другој страначка кампања која се води на нивоу државе, на трећој ударнички рад локалних страначких функционера и активиста а на четвртој – потпуни нерад опозиције.

Иако су до парламентарних и председничких избора, који су расписани за 3. април, остале две седмице, активисти СНС у Великој Плани су у свом страначком раду убацили у пету брзину и, народски речено, не стају.

Свакодневно се одржавају страначке активности, од седница страначких одбора и комисија, преко организовања такозваних штандова по селима, до разговора са грађанима кроз такозвану акцију „од врата до врата“, која подразумева да се уђе у сваку кућу, у сваки стан, да се са грађанима разговара и, уколико је то изводљиво, да им се помогне у решавању проблема које имају.

Али и да се забележе идеје које износе, по разним питањима. Најчешће су то питања везана за одржавање саобраћајница, изградњу водоводне и канализационе мреже и слично.

Темпо којим плањански напредњаци раде и ову кампању,  посебно завређује пажњу ако се има у виду чињеница да се у Великој Плани не одржавају локални избори.

Активност осталих странака, како владајућих, тако и опозиционих, за сада се свела на убацивање својих представника у бирачке одборе и понеку објаву функционера тих странака на личним Фејсбук профилима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *