ОБИМНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ: Пет улица спремно за асфалтирање

Радници ЈКП Милош Митровић у Великој Плани су од почетка грађевинске сезоне извели обимне радове на изградњи и обнови водоводне и канализационе мреже у Великој Плани. Већина тих радова изведена је у улицама које би требале бити асфалтиране овог или, најкасније, следећег месеца.

-Да би достигли циљеве које је поставио директор предузећа и локална самоуправа, радимо у две смене, најчешће и викендом. Наш рад се у јавности мало види, пажња грађана је више усмерена на асфалтирање улица. Ми се међусобно шалимо и тешимо да је то тако зато што ми тај свој, кад га завршимо, затрпамо земљом. А асфалт остаје да се гледа сваки дан. Међутим, да би нека улица била асфалтирана, ми пре тога морамо да изведемо, често врло компликоване, радове на водоводној и канализационој мрежи – каже Бобан Дејановић, руководилац Радне јединице „Водовод и канализација“.

У Улици Љубе Давидовића извршена је комплетна реконструкција водоводне мреже, сви корисници добили су нове прикључке и нове водомере. Завршена је и пре две године започета замена водоводне и канализационе мреже у Улици Милутина Бојића, чије асфалтирање је планирано ових дана.

Такође уочи скоријег асфалтирања, завршена је канализациона мрежа у Улици Ђуре Недељковића. У Доњој Ливадици извршено је прикључење на градски водовод нове зграде вртића, који ће бити завршен у следеће две седмице.

-Извршили смо и замену водоводне мреже у Кајмакчаланској и Улици епископа Николаја, у насељу преко пута Етно села Моравски конаци, са новим прикључцима а код једног броја домаћинстава уградили смо и нове водомере. Што се нас тиче, обе те улице су спремне за асфалтирање  – истиче Дејановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *