ХИТЛЕР И ГЕБЕЛС БИ БИЛИ ПОНОСНИ: Талас фашизма и расизма се шири Европом

Пише: Душан Марић

Напад Русије на Украјину на који је, све су прилике, званична Москва била приморана, је широм већине европских земаља изазвао низ расистичких и фашистичких мера чија мета нису само руска држава и руска економија, већ буквално све што је руско – од руских државања, до руске културе.

Са лицемерног и дволичног Запада, који се крије испод маске наводне демократије и који у име наводне заштите људских права терорише земље и народе и већ шест деценија огњем и мачем сеје смрт по Далеком Истоку, Блиском Истоку, Средњој Америци, Африци и бившој Југославији, већ месец дана, све више и све јаче ваља се талас мржње против Руса и православља сличан оном који се нацистичком Немачком ваљао у предвечерје почетка геноцида над Јеврејима.

Русија и руска привреда изложене су незапамћеним санкцијама. Медији су јуче објавили да је број мера које су донесене против најслободољубивијег народа у новијој људској историји, народа који је Европу ослободио од Хитлерове окупације и који је ту европску слободу платио са 15 милиона живота, премашио 6.000.

Највиши западни државници лају против руског народа исто онако као што су у време бандитске агресије НАТО на СР Југославију лајали Тони Блер, Шредер, Солана, Медлин Олбрајт и њој сличне вештице. Владимира Путина Хитлером називају потомци оних чији су дедови као Хитлерови војници широм православног истока зверски уморили милионе Словена.

Они који су зарад покоравања других народа започели два светска рата, са 75 милиона жртава дају себи за право да држе моралне проповеди о моралу и међународном праву.

Само у Украјини, над којом данас лију крокодилске сузе, а моле бога и све чине да и Украјина и Русија претрпе што веће жртве и што већа разарања, јер и на једној и на другој страни гине руски народ, њихови преци убили су више од милион руских цивила.

Нису Руси кретали да поробе и окупирају Французе и Париз, већ Наполеон и Хитлер да поробе Русе и Москву.

Западни политичари и медији руске политичаре називају најпогрднијим именима. Сенилни Бајден, који је позивао на бомбардовање и комадање Србије, на разношење српске деце ракетама, сада због рата у Украјини позива на убиство Владимира Путина. Ако Путина треба на вешала у реду испред њега морају да стоје Клинтон, Блер, Робин Кук, Шредер и још најмање батаљон сличних убица.

Широм Европе Руси су изложени физичким нападима. Лупају им куће, лупају им и бојкотују ресторане, бојкотују књижаре…

Руској деци забрањују да иду у вртић. Еј, у двадесет и првом веку, неко због националне припадности кажњава децу од три, четири или шест година. Само зато што су деца Руси. Да је Немачка напала чешку или Француска Белгију да ли би се то догађало са њиховом децом? Наравно да не би.  Расизам је данас дозвољен само ако је уперен против Словена.

Зашто је то тако? Зато што Руси имају неколико додатних праисконских грехова – Словени су, православци су, помогли су ослобађање Балкана од енглеских и германских миљеника Турака, поразили су Хитлерове армије и тенковима ушли у Берлин, нису доволили окупацију и распарчавање Сирије, велика су држава и нација која располаже огромним природним богатствима и која се, заједно са Кином, испречила на путу претварања планете у колонију америчког капитала.

Фашистичка и антисловенска олош, потомци оних који су финансирали долазак на власт Хитлера у нади да ће он уништити Русију, забрањују Толстоја и Љермонтова.

Потомци оних који су уз  мелодије Рихарда Вагнера широм Европе у логорима гасом отровали милионе Јевреја, Срба, Пољака, Руса, Чеха и Словака, јер масовно убијање у гасним коморама и крематоријумима је по мерилима „више“ западне цивилизације било резервисано за словенске народе и Јевреје, забрањују музику Чајковског.

Као да су Руси а не Немци, на крилима дводеценијске подршке америчког и британског капитала Хитлеру и нацистима, оснивали Јасеновац, Аушвиц, Треблинку, Дахау…

Европско друштво тоне у најгори мрак. Ако је икад из њега и излазило.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *