НЕМА СТАЈАЊА НИ НА ДАН ИЗБОРА: Асфалтиране још две улице

Док чланови и симпатизери политичких странака у Радовању и Бугарији масовно излазе на биралишта, локална самоуправа наставља посао асфалтирања улица.

-Ми и на дан избора радимо. Али не радимо, као што би то неки други сигурно чинили,  у местима на којима се данас гласа. Поштујемо правила. За разлику од неких политичких странака које у време предизборне тишине у Радовању организују предизборни страначки скуп, уз учешће највиших партијских и државних функционера и тамо свашта обећавају.  Грађани Велике Плане су зрели и виде ко ради за њих, виде како нам општина изгледа сада а сећају се како је изгледала пре пет-шест година – каже Игор Матковић, председник општине.

Управо су у току радови на асфалтирању Улице Душана Марковића у Крњеву. У питању је једна од важнијих саобраћајница у овом лепом поморавском селу.

-Дужина улице  је 475 метара а њено асфалтирање коштаће 7.500.000 динара. Као и за друге саобраћајнице, средства је обезбедила Општина. Подсећам да смо недавно асфалтирали и једну улицу исте дужине на Савановцу – каже Александар Дабић, одборник у Скупштини општине.

Јуче су први пут асфалт испред својих кућа добили и становници Улице Чедомира Милошевића у Ракинцу.

Дужина асфалта је 355 метара. Из општинског буџета за сређивање ове сабраћајнице издвојено је 5.790.000 динара.

Подсећамо, јуче су почели радови на асфалтирању Улице Ђуре Недељковића у Великој Плани.

Радници „Шумадија пута“ ће сутра одмарати а већ у понедељак на програму су нова асфалтирања.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *