НАПРЕДЊАЦИ У ПЕТОЈ БРЗИНИ: Очекују убедљиву победу

Пише: Д.Марић

Неће СНС изборе у Великој Плани, нити Србији, добити због њих, активиста владајуће странке, већ због Александра Вучића, политике Владе и привредног развоја Србије, обновљених регионалних путева, очекивања да следеће године буду обновљени и путеви Велика Плана – Крњево – Лозовик, Велика Плана – Доња Ливадица и Радовање – манастир Копорин,  и рекордних издвајања за образовање у Великој Плани, али је неспорно да активисти СНС, за разлику од чланова других политичких странака, већ месец дана свакодневно раде теренску кампању.

Скоро сваки дан се у Плани и у неком од села одржавају страначке акције. Од организовања пунктова и састанака, преко поделе страначког материјала, до кућних посете својим комшијама. Само данас на терен у Великој Плани, Милошевцу, Старом Селу, Новом Селу, Лозовику, Доњој Ливадици…изашла је права мала војска активиста СНС.

Мали број њих ће за свој рад бити награђен неком функцијом у локалној самоуправи и платом, њих неколико ће бити изабрано у општинску владу, са месечним примањима од око 200 евра, један број ће бити одборници, са накнадом од 150 евра месечно али огромна већина њих од страначког рада нема помена вредне личне користи….

Мало ко од активиста СНС негира и постојање личне амбиције, јер ко год уђе на терен жели и да победи, али већина истиче да је значајан разлог за њихов политички ангажман и страначки рад жеља да се изборе да у њиховој улици, њиховом предузећу, њиховом селу или делу града где живе, али и у целој општини буде боље.

У редовима владајуће странке влада уверење, које потврђују и предизборна истраживања, да ће грађани 17. децембра наградити резултате у развоју Велике Плане који су постигнути последњих година и да ће СНС поново извојевати убедљиву победу.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *