РАСПУШТЕН ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ВЕЛИКА ПЛАНА: Разрешени сви страначки функционери

Председник СНС Милош Вучевић распустио је Општински одбор Српске напредне странке у Великој Плани.

Доношењем одлуке о распуштању општинског одбора функција су разрешени председник ОО СНС Живан Ђуришић, председници и повереници свих месних одбора, секретар и благајник одбора, савети при општинском одбору и председници савета, као и делегати општинског одбора у Скупштини странке.

Одлука о распуштању саопштена је на јуче одржаној седници Општинског одбора СНС Велика Плана, у проширеном саставу.

До следећих локалних избора у Великој Плани су четири године. У руководству владајуће странке су проценили да то време треба искористити за подмађивање локалног руководства у Великој Плани. Наравно, странка и даље рачуна на разрешене функционере а да ли ће се и ко од њих поново наћи на некој страначкој функцији зависи од његовог страначког рада, конкуренције и начина на који исти обављају евентуалне функције у локалној самоуправи, јавним предузећима и установама.

На јуче одржаној седници представници ИО СНС захвалилу се Живану Ђуришићу и осталим разрешеним функционерима на њиховом вишегодишњем страначком раду.

Сви разрешени функционери који су присуствовали седници су потврдили да ће, као и до сада, извршавати добијене страначке задатке и у оквиру личних могућности дати свој пуни допринос да резултати СНС и Општине Велика Плана, за чије функционисање је одговорна СНС, буду што бољи.

У складу са чланом 45. Статута СНС, председник странке је за поверенике ОО СНС именовао дипломираног правника Страхињу Павешковића и дипломираног економисту Сузану Марјановић. Њих двоје ће обављати послове и доносити одлуке у име општинског одбора, уз обавезу да у што краћем року обезбеде услове за организовање Изборне скупштине општинске организације владајуће странке у Великој Плани.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *