ПОТРЕБНО 120 РАДНИКА ЗА ВЕЛИКУ ПЛАНУ И ОКОЛИНУ – Најмања плата 50.000 динара

Комапанији Adecco хитно је потребно је 120 радника за радове на гасоводу  Турски ток у Великој Плани и околини.

Потребни су руковаоци грађевинском механизацијом, виљушкаристи, аутомеханичари, аутоелектричари, геометри, електричари одржавања, возачи камиона и физички радници.

У првих неколико месеци радници ће бити ангажовани на траси гасовода у Великој Плани и околини, а касније радови ће се померати трасом гасовода од Плане, преко Параћина и Јагодине, све до Зајечара и границе са Бугарском.

У кoмпанија SAIPEM, која је извођач радова на гасоводу од Велике Плане до границе са Бугарском и са којом Adecco сарађује, планирају да радови почну почетком маја.

-С обзиром на врсту, а посебно обим посла који треба урадити, могуће је да дође до неких мањих одлагања, али у сваком случају радови ће почети у мају – каже Дарко Познановић, менаџер сектора регрутације.

Планирано је да радници који испуне услове буду ангажовани између девет месеци и годину дана.

Из компаније најављују да ће плате помоћним (физичким) радницима бити око 50.000 динара, док ће стручни радници зарађивати више, зависно од врсте и тежине посла.

-Ми смо данас у Општини Велика Плана обавили разговор са више од 70 кандидата, а најмање још један овакав разговор планирамо и за следећу седмицу – истиче Познановић.

Adecco је позната швајцарска компанија у области запошљавања, која има своја представништва у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу.

Сви заинтересовани могу да се јаве на бројеве телефона 060 79 00 107, 060 79 00 162 и 060 79 00 167.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *