ПОНОВО МОНСТРУОЗНЕ, БОЛЕСНE ПРЕТЊЕ ДЕЦИ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ: Стрељаћемо вас на Теразијама

Пише: Душан Марић

Портал Србин инфо је на JuTube објавио петнаестоминутни видео под називом „Погледајте како је Вучић ушао у РТС“ o окупљању  присталица опозиције на челу са Бошком Обрадовићем испред Телевизије Србије са намером да спрече председника Србије Александра Вучића уђе у зграду  и гостује у емисији „Упитник“.

Испод видеа и уводног текста налази се и коментар гледаоца који се потписао као Мiroslav Miki и који на најморбиднији начин вређа живу и мртву децу председника Србије и прети им стрељањем на Теразијама.

-Вучићу ј.. ти дете мртво да ти ј.. ј.. ти мртвог Данила и кљакаву Милицу и н….. вас све на к… Све ћемо вас извести на Теразије и стрељати семе вам ј.. усрано.

Веровали или не нашла су се и три болесника којима су се ове увреде и претње допале, па су их лајковале.

У Србији су се одомаћиле увреде и претње на адресу политичких противника и до сад је отворено прећено деци Александра Вучића, али ово је вероватно најморбиднија претња која је последњих година објављена на друштвеним мрежама.

Као што се види, морбидни коментар је објављен јуче ујутро. Ни 22 часа након објављивања не само што још увек није обрисан, него је сврстан међу „најпопуларније коментаре“.

Наиме, гледаоцима је понуђена опција да сортирају коментаре испод видеа. Ако кликну на „сортирај“ добијају две могућности – да изаберу „најновије“ или „најпопуларније“ коментаре.

Коментар којим анонимни болесник ужасно вређа децу председника државе и најављује им да ће, заједно са оцем, бити стрељана на Теразијама, сврстан је међу „најпопуларније“.

Miroslav Miki22 hours ago

Vučiću j** ti dete mrtvo da ti j** j** ti mrtvog Danila i kljakavu Milicu i n**** vas sve na k** Sve ćemo vas izvesti na Terazije i streljati seme vam j** usrano

3

REPLY

View reply

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *