У АМЕРИЦИ ЈУЧЕ ПРОГЛАШЕНО СТАЊЕ ВЕЛИКЕ КАТАСТРОФЕ: У питању је завера иза које стоји Александар Вучић

 

ВУЧИЋ КУПИО И ТРАМПА!

У САД је уведено стање велике катастрофе, што је равно увођењу ратног стања. О каквој мери се ради говори чињеница да је у својој историји колевка светске демократије три пута већ била у ратном стању али ово је први пут да је у њој проглашено стање велике катастрофе.

Предесдник САД Доналд Трамп је јуче донео одлуку о увођењу стања велике катастрофе у свих 50 америчких савезних држава.

Ова вест је запрепастила сав демократски свет и покренула нагађања шта се крије иза ове драматичне одлуке. Америчке обавештајне службе, над којима Трамп још увек није успоставио путпуну контролу, су напрегле све своје капацитете да открију због чега се Трамп одлучио да у борби, против наводне пандемије корона вирусом, примени „српски сценарио“.

Како сазнајемо од поузданог извора у Савезу за Србију, ЦИА је дошла до податка да је Доналда Трампа подмитио Александар Вучић, председник Србије, који му је преко тајног рачуна у Белорусији пребацио 28 милијарди долара и још 20.432.000.000 долара преко тајног рачуна оф шор компаније „Тwo mosquitoes“ („Два комарца“), која је 18. марта 2019. регистрована на Кајманским острвима. Десет милијарди долара које је пре годину дана добио од Ирана, 13.432.000.000 које је од Сороша добио за насељавање милион исламских миграната у Србију, пет милијарди опљачканих изградњом Београда на води и 20 милијарди које је зарадио као „вођа највећег нарко-картела на свету“.

Како сазнајемо, цео договор је започет 19. септембра 2018. кад је у тајној посети  Београду боравио Трампов зет Џаред Кушнер а финализиран 12. марта ове године, дан пре увођења ванредног стања у САД а све с циљем да се обезбеде услови како би се у Америку тајно, у време полицијског сата, населило 140.000.000 исламских миграната, плус Суљо Угљанин.

Вучић је проценио да, због отпора такозване дубоке државе у вашингтонској администрацији, усељавање миграната иде споро и да председник Америке преузету обавезу неће извршити у договореном року, па му је јуче у оштром телефонском разговору практично наложио да прогласи ратно стање.

Наш извор тврди да  је разговор био оштар, да су двојица председника разменили тешке речи и да је Трамп попустио тек након што је Вучић довео у питање његов други председнички мандат.

-Слушај Доналде, је ли ти хоћеш да поново будеш изабран за председника Америке или нећеш?! Немам ја времена да се зајебавам са тобом. Или мислиш да смо мој брат Си Ђипинг и ја џабе смишљали ову зајебанцију са корона вирусом? Размисли до ујутро, па јави мојој секретарици шта си одлучио – наводно је подвикнуо председник Србије и љутито прекинуо везу.

Иначе, како на друштвеним мрежама тврде „Сербске патриоте“, тајна интернет организација, коју финансира Савез за Србију, Вучић је од увођења ванредног стања у Србију увезао више од милион миграната.

– Вучићу је план да до Ђурђевдана у Србију увезе и породице ових миграната, што је још најмање четири милиона муслимана. Ми смо се заклели да нећемо дозволити претварање Србије у Исламску републику Сербистан. Спремни смо да, ако треба, свакодневно куцајући нове и нове лажи о издајнику Вучићу, потпуно уништимо тастатуре на својим компјутерима и мобилним телефонима. Неће нам бити тешко да за одбрану Отаџбине поднесемо чак и ту жртву – тврди наш саговорник из „Сербских патриота“.

На питање зашто баш до Ђурђевдана и зашто се они томе не супроставе пресрећући Турке на друмовима, као што је то чинио српски епски јунак Старина Новак, добили смо следећи одговор:

-А, не можемо због српске хајдучке традиције „Митров данак хајдучки растанак, Ђурђев данак хајдучки састанак“. Ми до Ђурђевдана морамо да се кријемо код јатака. То нам је остало од старина. Вучић то зна и зато жури да посао заврши пре Ђурђевдана. А, за сваки случај, ради сигурице, увео је и ванредно стање – каже овај неустрашиви „осветник Косова“ и настави да, лица постојаног као клисурине, лупа по тастатури.

Има индиција да се међу милион миграната које је Вучић увезао у Србију налази и покојни Осама бин Ладен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *