СУТРА ЈЕ ИСТОРИЈСКИ ДАН ЗА ВЕЛИКУ ПЛАНУ: У стални радни однос ће бити примљено 18 лекара и медицинских сестара

Пише: Душан Марић

Сутра ће у Дому здравља др Милан Бане Ђорђевић у Великој Плани у стални радни однос бити примљено чак 18 лекара, медицинских сестара, медицинских техничара и немедицинског особља.

                                                                                Практично, у стални радни однос ће бити примљени сви запослени у овој здравственој установи који су у протекле три године учествовали у лечењу пацијената оболелих у време епидемије назване ковид а који сада раде на одређено време.

Додељивање уговора о сталном раду на неодређено заказано је за сутра ујутро у пола осам.

Директорка дома здравља др Слађана Јанковић прецизира да ће на стални рад бити примљена три лекара, седам медицинских сестара, четири возача и четири спремачице.

Биће то учињено на основу одобрења Владе Србије и Министарства здравља.

-Сутра је историјски дан не само за нашу установу, већ и за нашу општину. Никад, откад дом здравља постоји, у једном дану није толико људи примљено у стални радни однос. Не знам да ли сам срећнија због установе или због колега који ће коначно добити пуну сатисфакцију за свој напоран рад  – истиче Јанковићева.

Овај успех је још већи кад се има у виду чињеница да су пре седам дана у стални радни однос примљене три медицинске сестре и један радник у лабараторији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *