ВЕЛИКА ПЛАНА: Огромна подршка листи Александар Вучић – Велика Плана не сме да стане

У Великој Плани је завршено потписивање подршке парламентарној изборној листи Александар Вучић – Србија не сме да стане и изборној листи за локални парламент Александар Вучић – Велика Плана не сме да стане.

Подршку парламентарној листи потписало је три пута више грађана него што је било потребно. Наиме, локални одбор напредњака је из страначке централе добио задатак да прикупи 250 потписа подршке изборној листи Александар Вучић – Србија не сме да стане, а за два и по сата прикупљено је око 750 потписа.

За одборничку листу напредњацима је требало 500 а прикупљено је више од 700 потписа.

Великоплањани по традицији дају огромну подршку Александру Вучићу и изборним листама СНС. Овај пут постојао је и додатни разлог за ту подршку – реконструкција две значајне саобраћајнице у овој општини и најава обнове путева у следећој години.

Пре две недеље завршена је реконструкција пута до манастира Покајница и Радовањског луга, у дужини од шест и по километара, за шта је Влада Србије издвојила 70 милиона динара а у новембру ће бити завршена обнова пута Марковац – Велика Плана. Дужина ове саобраћајнице је 12 километара а средства у износу од 300 милиона динара обезбедила је Влада Србије.

Из Министарства саобраћаја, грађевинарства и инфраструиктуре су више пута најавили да ће следеће године обновити пут Велика Плана – Велико Орашје – Крњево – Милошевац – Лозовик.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *